DPF filteri su ugrađeni u novija vozila sa dizelmotorima. Namenjeni su prečišćavanju izduvnih gasova, odnosno zadržavanju čestica čađi koje nastaju sagorevanjem goriva. Neki filteri su napravljeni da se periodično menjaju kada se napune (zapuše), dok su drugi dizajnirani da sagore čestice, tzv. sistemi sa regeneracijom filtera.

Takvi sistemi zahtevaju i određene uslove vožnje za sagorevanje (npr. ujednačena brzina i povišen broj obrtaja u određenom vremenskom intervalu). Problem nastaje kada nismo u mogućnosti da ispoštujemo uputstva proizvođača vozila za regeneracijom filtera. To je najčešće slučaj kada pretežno vozimo kratke relacije u gradskim uslovima vožnje. Jedno rešenje je regeneracija filtera u servisu, a drugo rešenje je preventiva.

Jedno od sredstava koje preporučujemo je WYNN’S Diesel Particulate Filter Cleaner. Sa njim VAŠ MOTOR LAKO DIŠE, DOBRO VUČE I MANJE TROŠI! REDOVNO KORISTITE ovaj PREVENTIVNI hemijski tretman za dizel motore koji efikasno čisti i regeneriše filter čađi.

EVO ŠTA SVE RADI:

Omogućava potpuno sagorevanje čestica čađi tokom vožnje

Sprečava dodatne troškove održavanja usled čestog rasklapanja radi deblokade ili zamene filtera

Optimizira sagorevanje i smanjuje potrošnju goriva

Naročito pogodan za gradsku kreni-stani vožnju

Smanjuje stvaranje čađi tokom procesa sagorevanja goriva

Za sve vrste filtera čađi dizel motora kao i kod ugradnih regenerativnih sistema

Veoma brz rezultat!

KAKO FUNKCIONIŠE

Sipajte u rezervoar za gorivo jednu bočicu od 325ml na minimalnu količinu od 40 litara dizel goriva. Tretman ponovite kod svakog trećeg punjenja rezervoara ili na 3.000 km.

U slučaju da se DP filter već zapušio i BLOKIRAO potražite PROFESIONALNI TRETMAN. Tada se koristi WYNN’S Diesel Particulate Filter Regenerator koji BRZO, EFIKASNO i GARANTOVANO DEBLOKIRA DP filter bez rasklapanja!