Veliki broj vozača ima “problem” gde da servisira svoj automobil. Obzirom da je prosečan srpski automobil star više od 15 godina, mali broj starih automobila redovno posećuje ovlašćene servise, najpre zbog odnosa cene materijala i usluge, nasuprot ukupnoj vrednosti takvog automobila. Sa druge strane, postoji dosta autoservisa koji taj naziv svakako ne zaslužuju: zbog svog izgleda, opreme, i – što je najvažnije, (ne)stručnosti osoblja. Neki od njih više liče na prljave kovačnice iz prošlosti.

servis Upravo iz tog razloga MADAUTO je odlučio da pokrene i autoservis. Najveća razlika u odnosu na druge servise u gradu je da je servis MADAUTO brzi servis u kome su stranke odmah na redu – bez čekanja, a poslovi koji se rade traju najviše do dva sata. Osnovne delatnosti servisa su: izmena ulja, svih filtera i tečnosti, kočnica, vešanja, amortizera, akumulatora, izduvnog sistema, remenja, svećica, i slično.

Prilikom ulaska u servis celi automobil se podvrgava svojevrsnoj inspekciji koja uključuje petnaestak provera: vizuelnih, testerima ili drugom opremom. Uz to, vlasnici vozila će biti pozivani na akcije koje će se dešavati u servisu, kao i na redovne kontrole pre redovnog godišnjeg tehničkog pregleda. Osoblje je stručno i osposobljeno za sve vrste usluga koje se rade u servisu. U servisu će vlasniku biti na licu mesta pokazano šta je u redu (ili nije) na njegovom vozilu.majstor

Servis ima i zalihu delova za najčešća vozila na našim putevima, i zahvaljujući tome vozila mogu odmah biti primljena u rad. Za sve ostale automobile i delove nema problema, jer je MADAUTO osigurao podršku i dostavu u najkraćem roku.

Akcije koje je MADAUTO sprovodio proteklih godina – besplatne kontrole amortizera, kočnica, vešanja itd. sada prelaze u normalnu svakodnevnu delatnost servisa, uz druge, nove akcije. Kao i do sada, veliki deo aktivnosti biće usmeren na ispravnost bitnih elemenata vozila i povećanje sigurnosti.

Servisirajte svoje automobile po pristupačnoj ceni i sa kvalitetnim delovima na koje postoji garancija, kao i uz redovne besplatne kontrole i atraktivne akcije.