delphiDelphi je vodeći globalni dobavljač u oblasti mobilne elektronike i transportnih sistema. Zamišljena tako da zadovolji i prevaziđe i najstrože standarde automobilske industrije, Delphi tehnologija se može naći i u oblasti računara, komunikacija, elektronike široke potrošnje, energije i medicine. Sedište firme je u gradu Troy, u Mičigenu. Delphi ima oko 172,000 zaposlenih i radi na 159 proizvodnih lokacija (sve u sopstvenom vlasništvu), u 34 zemlje, sa prodajom od 26.9 milijardi dolara u 2005.

Posvećenost bezbednosti i maksimalnim performansama osnovna je odlika Delphi Lockheed programa delova trapa.

Sistem delova trapa na vozilu uključuje mnoge komponente i sklopove. Ovo su važni delovi, koji su takođe podložni habanju i oštećenju kao svi drugi.

Delovi trapa su kritični za bezbednost i doprinose efektivnijem i ekonomičnijem upravljanju vozilom.

Delphi-ev asortiman delova trapa obezbeđuje sveobuhvatnu pokrivenost za sve glavne evropske i japanske modele automobila.

Trenutni evropski asortiman sadrži preko 1600 kataloških brojeva, uključujući spone, kugle, viljuške, ramena, selen blokove i stabilizatore.


sidemSIDEM je osnovan davne 1933. kao firma za proizvodnju auto delova.

Razvojna vizija firme, i podizanje pogona u istočnoj Evropi tokom 1993. i novih pogona u 2003., omogućili su da SIDEM danas stoji iza obimne palete kvalitetnih komponenti za putnička i komercijalna vozila.

Kvalitet je uvek bio prioritet broj jedan za SIDEM. Pojačani napori tokom prethodnih godina rezultovali su u inicijalnim OEM ugovorima za SIDEM komponente za najveće proizvođače automobila u svetu.

U budućnosti, SIDEM će nastaviti da radi zajedno sa svojim partnerima u zajedničkom naporu da zadovolje zahteve kupaca, uz najnovije tehnologije i stalan razvoj.