Akumulator treba zameniti odgovarajućim akumulatorom. Uvek postoji preporuka proizvođača vozila za konkretan model. U slučaju da u datom trenutku ne možete da pronađete preporučeni akumulator, onda izaberite sličan. U našoj ponudi imamo veliki i kvalitetan izbor relevantnih proizvođača po povoljnim cenama.


exideBogata istorija kompanije Exide Technologies pokazuje njenu poziciju predvodnika industrijskog razvoja. Sa nebrojenim doprinosima rastu tehnologije, priča o ovoj kompaniji je priča o duhu inovacije. Razvoj onoga što je danas Exide Technologies počinje sa stvaranjem The Electric Storage Battery Company, još 1888.


boschInovacije iz firme Bosch imale su odlučujući uticaj na istoriju automobila. Kao najveći svetski nezavisni dobavljač delova za auto industriju, Bosch doprinosi sigurnijoj, čistijoj i ekonomičnijoj vožnji. U Bosch-u razvijaju i testiraju novitete za proizvođače automobila. Serijska proizvodnja počinje posle najstrožih provera.


vesnaŠiroka paleta VESNA akumulatora predstavlja originalan zamenski deo za skoro sve vrste i tipove automobila, jer ovi akumulatori zadovoljavaju kako energetske, tako i konstrukcijske zahteve evropskih standarda. Svi akumulatori su naliveni i električno napunjeni, i stoga pogodni za upotrebu odmah.