k_nKorisnici K&N proizvoda će verovatno biti iznenađeni količinom naučne i test opreme u pogonima firme K&N, kao i u nezavisnim laboratorijama. Kao lider i inovator na polju filtera firma je uvek pratila trendove i nudila odličnu zaštitu i maksimalnu snagu motora automobila, kamiona, motocikla, ili bilo šta što ima motor u sebi. U 2005. je više od 1600 vozila testirano K&N opremom u SAD, Velikoj Britaniji i Holandiji. Uz ove testove, firma je izvela više od 110 testova filtracije i više od 1,200 testova protoka vazduha sopstvenom opremom.


championVeć preko 100 godina, Champion® je jedan od najpoznatijih svetskih brendova, koji obezbeđuje širok opseg rezervnih delova za auto industriju. Svećice, brisači i filteri su osnovni elementi u ponudi, ali ima i još mnogo drugih delova koje proizvodi ova renomirana firma .

Verovatno je nemoguće naći vozača koji nije čuo za ovu firmu…


mannMANN je osnovan u Ludwigsburg-u, u jugozapadnoj Nemačkoj, još 1941.

Odeljenje firme za auto industriju razvija, proizvodi i prodaje MANN filtere i usisne sisteme, kao i druge komponente u ovoj grani. Sa 41 fabrikom širom sveta i oko 9,500 zaposlenih, MANN je jedna od najvećih firmi u industriji auto delova.

U 2005. je ostvarena ukupna dobit, na godišnjem nivou, od oko 1,377 milijarde EUR, od čega čak 75% iz posla sa auto delovima.


knecht
delphi